Indlæser Begivenheder

Sydkystløbet afvikles både forår og efterår med start/mål ved Greve Idrætscenter. Forårsløbet finder sted d. 18. marts 2018 med start på marathon kl. 10.00.

Distancerne halvmarathon, kvart- og minimarathon samt 5 km tilbydes ligeså, som starter lidt forskudt af marathonløberne, så der ikke klumpes alt for meget i startområdet. Online tilmelding lukker 17. marts kl. 23.59, hvilket må siges at være helt ind til sidste øjeblik. 50 kr. i eftertilmeldingsgebyr.
Aktive Klub 100 medlemmer får 37,5 % i rabat. Nærmere information under “Aktive medlemmer”, når du er logget ind på din profil.

Sydkystløbet er et hyggeligt klubarrangeret marathonløb (+ andre distancer), hvor opbakningen fra klubbens egne medlemmer er stor, hvad enten det er som løber, hepper eller official. Vi løbere bliver taget rigtig godt imod, når vi møder op til løb. Bagage bliver opbevaret under opsyn, vi løber i mål til dejlig varm kaffe, te og kakao, men også en portion suppe samt naturligvis frugt og saft. Efter løbet har alle deltagerne mulighed for at tage et varmt bad i Greve Idrætscenter.

Ruten byder først og fremmest på fire runder á 10,55 km med to lækre depoter undervejs. Ruten starter og slutter på Greve Stadion og går blandt andet gennem naturskønne områder i Greve og Ishøj. Der er start og mål ved Greve Idræts Center. Der løbes på gode asfalt- og grusstier med fladt og plant underlag. Ruterne er fint markeret med pile og km-angivelser, og langs ruten møder du glade og engagerede vejvisere. Ruterne er officielt opmålt af Dansk Atletik Forbund (DAF). På de 10,55 km findes tre depoter; 3,6 – 6,9 – start/mål – alle sammen byder på slik, frugt, energibar, vand, saft, energidrik og sodavand. I depoterne er der en fantastisk opbakning fra de frivillige, som er ligeglade med, hvilket tempo du drøner afsted med. Alle får bifald.

Del på de Sociale Medier: