Klub 100 Marathon Danmark har mange samarbejdspartnere. Inden for velvære og kost har klubben indtil videre indgået aftale med ét firma. Koden til at opnå rabatterne findes under Aktive medlemmer-menuen her.

 

VitalPlus

 

 

Et af Klub 100 Marathon Danmarks medlemmer, Jakob Bork Dirksen, har åbnet webshoppen VitalPlus, som handler med kvalitetsprodukter inden for helse, sundhed og skønhed. VitalPlus er godkendt af Lægemiddelstyrelsen, registreret hos fødevarestyrelsen og E-mærket.

Shoppen har fokus på rene råvarer, økologi og bæredygtighed. Der er alene kvalitetsprodukter fra gode brands. Til løbere sælges f.eks. mineraler og vitaminer fra Berthelsen; firmaet er kendt for bl.a magnesium, ingefær og Multisport. VitalPlus har også Organic Nature, som laver proteinpulver, og lækre økologiske snack-barer fra MAT.

Andre produkter er fra firmaer som bl.a. Bidro, Allergica, ANJO, EyeQ, Pharma Nord, Wild Nutrition mv. På alle produkter sparer man mellem 20% og 75% ift. til gældende listepriser. Desuden er der fri fragt og hurtig levering.

Efter 30 dages gratis adgang til at handle hos VitalPlus, så koster det 69 kr. pr. måned, hvis man ønsker at blive medlem og få betydelige rabatter. Der er ingen binding. Man kan også købe varer uden at være medlem.

Aktive Klub 100 Marathon Danmark-medlemmer opnår 15% rabat på gældende priser ved at handle hos VitalPlus.

 

Opdateret den 9. marts 2019.