Klub 100 Marathon Danmark arbejder sammen med en række af Danmarks førende leverandører inden for udstyr til maraton- og ultraløbere. Koder til at opnå rabatterne findes under Aktive medlemmer-menuen her.

 

LØBEREN

 

Klub 100 Marathon Danmark har i en lang årrække haft et tæt samarbejde med LØBEREN, som er en af Danmarks førende butikker inden for løbeudstyr.

Den første LØBEREN butik så dagens lys den 5. februar 1996 i Lyngby (Klub 100 Marathon Danmark ranglisten blev etableret i 1995). Siden har mange tusinde løbere nydt godt af den grundige vejledning, som har været med til at gøre LØBEREN til en af landets mest kendte og seriøse specialbutikker.

LØBEREN startede ud med intentionen om at udfylde hullet mellem skoproducenterne og løberne, da der på daværende tidspunkt ikke var nogen butikker til at give en seriøs vejledning på et fagligt højt niveau. LØBEREN har herefter baseret sin forretning på ideen om at give løbere, motionister såvel som elite en grundig og seriøs vejledning i forbindelse med køb af løbesko og andet udstyr til løb.

Hvis man er på jagt efter løbeudstyr af bedste kvalitet og en personlig og kompetent vejledning, uanset om man er nybegynder, der skal i gang med at løbe, eller om man er garvet maratonløber, så er LØBEREN det rette valg!

LØBEREN er en moderne løbeudstyrsbutik med et bredt sortiment af udstyr til løb. Der er butikker 8 steder i landet i:

  • Hillerød
  • København
  • Lyngby
  • Roskilde
  • Vejle
  • Aalborg
  • Aarhus

LØBEREN fortæller:

”Vi bruger vores erfaring til nøje at udvælge de stærkeste brands og de bedste produkter på markedet, så du undgår fejlkøb og dårlige løbeoplevelser.

Vejledningen i butikkerne bliver foretaget af vores erfarne medarbejdere, som alle har et indgående kendskab til fysiologi, løbeteknik, træning og løbeudstyr. Vores medarbejdere bliver lært grundigt op, så de alle kan give dig den allerbedste og personlige vejledning.

Alle medarbejdere er selv glade løbere og har derfor masser af praktisk erfaring med løbesko og udstyr fra deres egen træning. Erfaringer, som de brænder for at dele ud af, så dit valg af udstyr bliver nemmere.

Vejledningen i forbindelse med køb af løbesko tager udgangspunkt i en såkaldt løbestilstest, hvor du som kunde bliver filmet bagfra ved løb på et løbebånd. Disse optagelser bliver herefter analyseret sammen med dig, for at vurdere skoens egenskaber og egnethed til dig.

Med andre ord: vi vil gøre det nemt og trygt for dig, at finde frem til markedets aller bedste løbeudstyr, som passer til dine behov.

Følg med i hvad der rører sig i og omkring LØBEREN ved at modtage vores nyhedsmail, hvor vi 1-2 gange om måneden sender en mail med tilbud, konkurrencer og sæsonaktuelle artikler med tips og tricks. Følg os på Facebook og Instagram – så holder du dig opdateret om de nyeste aktiviteter, artikler og udstyr til løb.

Vi udgiver to gange årligt (april og oktober) et magasin på 36 sider med produkter og artikler om de nyeste trends og den nyeste viden om løb. Skriv dig op til at modtage det i den postkasse her. Det er ganske gratis!”

 

Snow Fun

 

 

 

Snow Fun (link til hjemmeside) blev stiftet for 25 år siden, hvilket blev starten på Roskildes eneste specialforretning inden for skisport. Eftersom skisæsonen er i en begrænset periode, var det naturligt at finde nye områder indenfor sportsverdenen til at udfylde den øvrige tid. Tilpasning og fremstilling af specialsåler var allerede en stor del af forretningen, så det lå lige til højrebenet at satse på løberne. Det meste af personalet dyrker selv løb – nogle endda de mere ekstreme grene som Marathon og Ironman. Det samme gjorde mange af vores eksisterende kunder. Sådan opstod løbeafdelingen, der tilbyder alt i udstyr til amatøren eller til den professionelle.

Successen tog fart, og mange af Roskildes top-idrætsfolk strømmede til Snow Fun. For at fuldende vores sortiment til triatleterne, overtog indehaver Jan Krøyer i 2017 Fabin Sport og de kvalificeret medarbejdere. Hermed var ringen fuldendt – Snow Fun kunne stolt præsentere Danmarks eneste specialbutik med alle 4 kerneydelser under et tag, med top ekspertise og de bedste produkter til idrætsfolket. God service tager tid, men det er det hele værd!

 

Opdateret den 8. april 2024