Indlæser Begivenheder

Rubjerg Knude-løbet afvikles for 8. gang i noget af Danmarks vildeste og mest foranderlige natur. Alle distancer fra børneløb til marathon er tilgængelige, når løbet skydes i gang 3. søndag i august nemlig d. 19. august 2018.

Prisen for dette arrangement afhænger selvsagt af den tilmeldte distance, men for marathon gælder prisen på 200,- indtil 15/7, hvor en prisstigning træder i kraft.
Som aktivt medlem i Klub 100 Marathon får du dog 40 % rabat, hvilket betyder, at løbet blot koster 120 kr. Mere information under “Aktive medlemmer” i menubjælken på hjemmesiden, når du er logget ind som medlem. Som en ekstra bonus har arrangørerne valgt at give Klub 100 Marathon 40 % rabat på halvmarathon sågar.

Ruten gældende for samtlige distancer er, at det er én lang rute, som alle byder på varierende terræn og underlag. For 14 km, halv- og marathon får man en tur helt ud omkring Rubjerg Knude-fyret, som dog ikke længere forceres mellem fyret og vandet, men med både fyr og vand på den ene side. Årsagen skyldes den foranderlige natur, da havet hele tiden “spiser” en snas af fastlandet, hvilket betyder, fyret er ganske tæt på afgrunden.
Udover en tur ud til fyret, så byder ruten for marathonløbernes vedkommende en tur ud i Indlandsklitterne, som er helt unikke. Selv beskriver arrangøren Indlandsklitterne det således: Fra Klithusegården går ruten snart igennem Indlandsklitterne som er et helt unikt stykke vildt natur. Det er måske det som marathonløberen kan huske allerbedst bagefter sin bedrift. For det er en bedrift. Underlaget er ubarmhjertigt, og der skal løbes med ekstra høje skridt på det første stykke, hvor små bakkeknolde hele tiden skal forceres.

Omklædning og badefaciliteter er på Hundelev Skole, hvor du også afhenter startnummer. Starten går i skoven, kaldet Fælleden, som blot er 5-10 min. gang fra skolen. Apropos skolen, så er det samlingsstedet for al aktivitet, da også bagageopbevaring foregår her (også muligt ved Fælleden), men de tidligt fremmødte vil blive budt velkommen til arrangementet med kaffe, frugt og franskbrød.
Alle deltagere, der gennemfører, modtager medalje efter løbet og diplomet kan udskrives fra nettet efterfølgende.

OBS: Ved under 40 tilmeldinger på marathon inden 15/7, ændres det til 2x halvmarathon. Se at få Jer tilmeldt med den fornemme rabat, vi har opnået.

 

Del på de Sociale Medier: