Indlæser Begivenheder

Skovløberen 2019 afvikles for 17. år i træk, hvor op mod et halvt tusinde deltagere løber med rundt i skoven. Gyldenløveshøj passeres en og to gange hhv. på halv- og helmarathon.
Som aktivt medlem i Klub 100 Marathon får du rabat. Mere information under “Aktive medlemmer” i menubjælken på hjemmesiden, når du er logget ind som medlem.

Foruden halv- og helmarathon, som løber rundt i den utrolige sensommersmukke skov omkring Hvalsø, er der mulighed kvartmarathon, 5 km og Børne O-milen. Dermed kan hele familien få rørt sig, der er absolut ingen undskyldninger. En masse frivillige guider alle sikkert rundt på ruten. Stor kredit til KHIF Løb, Hvalsø Løbeklub og Hvalsø Orienteringsklub, som alle hjælper.

Nedenfor er rutens højdeprofil på marathon, som tidligere skrevet passerer Sjællands højeste punkt, Gyldenløveshøj (125,5 m.o.h.), to gange undervejs. Til gengæld har du som løber et dejligt nedløb til at slutte af på ind mod målgang i Hvalsø samme sted som start ved Hallerne, hvor det forøvrigt er muligt at bade bagefter.

Depoterne ude på ruten er opgraderet fra sidste år til i år, hvor der vil være sodavand, chips og lidt slik foruden vand, frugt og energi/müslibar. I mål er der yderligere et lækkert måldepot, der kan reparere de ødelagte depoter.
I mål modtager du også en unik træmedalje, der pryder medaljesamlingen derhjemme.
Desuden overrækkes og hyldes de tre hurtigste m/k på hver distance med sponsorgaver fra bl.a. vores egen samarbejdspartner, Løberen.

Del på de Sociale Medier: