Indlæser Begivenheder

Skagen Marathon afvikles lørdag d. 6. oktober 2018 med start kl. 11.00, hvor du også har mulighed for at løbe Grenen Rundt, som er noget helt nyt i år.

Foruden marathon kan er der mulighed for at løbe hele fem yderligere distancer bl.a. halvmarathon og altså den nye rute i form af Grenen Rundt.
Som aktivt medlem i Klub 100 Marathon får du dog 50 % rabat, hvilket betyder, at løbet koster 250 kr. Mere information under “Aktive medlemmer” i menubjælken på hjemmesiden, når du er logget ind som medlem.

Nedenfor er et billede af ruten, som skal gennemløbes to gange for marathon, og naturligvis en enkelt gang for den halve distance. Ruten er tilmed DAF-opmålt, hvilket betyder, at du kan forvente ruten er nøjagtig den længde, den skal være. Ruten går gennem  naturskønne omgivelser i Skagen Plantage, Grenensporet og ad veje gennem Skagen by. Desuden er løbet DGI-certificeret, hvilket betyder, at løbet lever op til en række krav sat af DGI, som eksempelvis antal toiletter, depoter mv.
Apropos depoter kan de også ses på rutekortet nedenunder, men kort sagt er der 5 km mellem hvert depot indeholdende vand, energidrik og frugt.

I målområdet er der dels samaritter, bagageopbevaring og efterfølgende mulighed for gratis bad i Skagen Kultur- og Fritidscenter inden rejsen går hjemover fra Danmarks nordligste marathon.
I mål overrækkes du en velfortjent medalje samt de hurtigste m/k på hver distance bliver hyldet og modtager en præmie.

Rute til halv- og helmarathon

Del på de Sociale Medier: