Indlæser Begivenheder

North Sea Beach Marathon løber af stablen d. 24. juni, altså dagen efter Sankt Hans aften. I år er det 19. udgave af løbet, som efterhånden har udviklet sig til lidt af en klassiker langs den barske, men storslåede vestkyst med start/mål i Hvide Sande.

Foruden marathon, som begynder kl. 10.00, tilbyder løbet distancer til alle niveauer og alle familiemedlemmer, da både halvmarathon samt 1/5 og 1/10 marathon også løbes. Alle gennemførende får overrakt medalje i mål.
Aktive Klub 100 medlemmer får 50 % i rabat, altså herlighederne til blot 275 kr. Nærmere information under “Aktive medlemmer”, når du er logget ind på din profil.

Løbet kan altid præsentere et internationalt startfelt, da løbet er så unikt, så tiltrækkes udenlandske løbere hvert år, selvom turen kan både være varm og stormfuld. Væske og forplejning undervejs på løbet har arrangørerne sørget godt for, da de har placeret 13 depoter undervejs + naturligvis et depot i mål.

Ruten er såre simpel: Lige ud i 21,1 km, vende og samme vej retur, som du kom fra. Derved har du løbet marathon. Da hele strækningen foregår på stranden, så er den pandekageflad. Sandet på stranden kan både være løst og hårdt, så der er lidt variation. Vinden og varmen er naturligvis også en faktor undervejs, da temperaturen i slutningen af juni kan komme deropad. Da der ikke findes skygge undervejs på ruten, så er arrangørerne opmærksomme på dette, hvilket ses i lyset af, at de tilbyder gratis solcreme i start/målområdet samt på enkelte af depoterne undervejs.

Del på de Sociale Medier: