Indlæser Begivenheder

Bro og Baneløbet foregår Skt. Hansaften, men allerede kl. 9.00 for marathon, således du kan nå at synge og sige farvel til heksen på bålet om aftenen. Løbet er fra Nykøbing Mors til Skive, altså A -> B rute. Løbet bygger på et gammelt løb fra 80’erne, men genoptages i anledning af Sallingsundsbroens 40 års fødselsdag. Kun marathondeltagerne får nydelsen og æren af at løbe over den gamle bro.

Foruden marathon tilbydes den klassiske distance i dette løb nemlig 30 km, som har start i Glyngøre, og løbes på den gamle Glyngøre-Skive Jernbane, som i dag blot hedder Salling Natursti. Ydermere tilbydes de meget populære distancer halvmarathon, 10 og 5 km. Alle distancer har målgang i Skive. Arrangørerne har gjort det meget nemt for deltagerne (og tilskuere), da prisen falder i takt med færre km, men hvad endnu nemmere er, at hver distance starter med en time i mellem sig.
Aktive Klub 100 Marathon medlemmer har den fordel at få 50 kr. i rabat. Nærmere information ved at skrive til dsb@klub100marathon.dk.

For et lille ekstra beløb ved tilmelding, kan du blive kørt i privat lejede busser fra målområdet i Skive til startdestinationen – super service når logistikken klares. Målgang for alle distancer er som skrevet på Posthustorvet i centrum af Skive midtby. Her modtager alle gennemførende deres velfortjente Finisher-medalje, hvor du efterfølgende kan nyde stemningen med jazzmusik på de opstillede bænke. Ved fremvisning af dit startnummer i målområdet kan du få en pølse + øl/vand inden du trasker i bad på Skive Stadion (Engvej 19).

Ruten vendes næste år, hvilket betyder, at du løber fra Skive til Nykøbing Mors. Arrangørerne har allieret sig med hjemmeværnet, der guider os trygt og sikkert rundt, men også andre civile frivillige hjælpere følger os. Vær alligevel opmærksom på, at du som altid selv er ansvarlig for at overholde de almindelige færdselsregler. Følgecykel til forreste og bagerste løber hele vejen rundt.
Naturligvis sætter arrangørerne også depoter op undervejs. 7 depoter med indeholdende vand, energidrik, snacks og frugt. Første tre M/K i hver kategori modtager en præmie. 1. pladsen på marathon modtager 1.000,- så bare giv gas.

Del på de Sociale Medier: