Fysioterapi

Fysioterapi2019-09-16T15:40:20+02:00

Øst for Storebælt: Fysioterapeut Peter Leisted Bøgevig

Peter Leisted Bøgevig (http://hiklin.dk/behandlere/) er uddannet fra Skolen for Kropsbehandling i Lyngby med titlen Fysiurgisk Massageterapeut og Idrætsmassør og er registreret Alternativ Behandler (RAB) gennem Brancheforeningen for Fysiurgisk Massage.

Peter har solid erfaring med behandling af sportsfolk både i og udenfor konkurrence. Som aktiv maraton- og ultraløber kender han alt til, hvilken betydning en større eller mindre skade kan få for det generelle velbefindende både mentalt og fysisk.

Hvad enten du er aktiv idrætsudøver, erhvervsaktiv eller blot har ømme muskler eller led, så er den fysiurgiske massageform effektiv for dig.

Den fysiurgiske massageform har dokumenteret effekt på muskulatur, nerver og led. Samtidig forbedres blodgennemstrømningen og massagen bidrager til øget fysisk og psykisk velvære.

Behandlingsforløb:

Første behandling består typisk af en kropsanalyse og test af kroppens funktionalitet, som danner baggrund for selve behandlingsforløbet.

Der gives massage af hele kroppen med fokus på at afhjælpe problemområderne. En af grundene til at massagen er helhedsorienteret er, at ømhed fx i nakken sagtens kan komme fra et problem længere nede af kroppen. Teknikkerne der anvendes er en kombination af:

  • Fysiurgiske Massagegreb – Triggerpunktsbehandling – Fasciefrigørelse – Muskelenergiteknik (MET)
  • Fascillitering – Mobilisering, Oscillation, Ledfrigørelse – Holdningskorrektion
  • Kinesiotapening – Øvelser

Det anbefales at der afsættes en time til første behandling. Der skrives journal over alle behandlinger.

 

Vest for Storebælt: Fysioterapeut Jens Rasmussen

Jens behandler ud fra at se hele kroppen som en helhed og ikke kun skaden i sig selv. Han ser det hele menneske og skræddersyer en behandling ,som er perfekt til den enkelte.

Hans fokusområde i det daglige er skader i bevægeapperatet samt løbe/sportsrelaterede skader.

Hans arbejde består af manuel terapi samt akupunktur.

Jens driver til daglig klinik i både Skive og Holstebro.

Se mere på www.jr-manuelterapi.dk

 

Opdateret den 16. september 2019.